بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: حسن نصیری مقدم


موارد یافت شده: 162

1 - اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی مرغان تخم گذار تجاری (چکیده)
2 - اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی مرغان تخم گذار تجاری بر صفات کیفی تخم مرغ (چکیده)
3 - Effects of chromium and chromium+vitamin C combination on metabolic, oxidative, and fear responses of broilers transported under summer conditions (چکیده)
4 - اثر 1، 25 دی هیدرواکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیر باد(Withania Coagulans) بر بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی (چکیده)
5 - تأثیر جیره های اسیدی شده با اسید بوتیریک بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر (چکیده)
6 - The effect of in ovo injection of grape seed extract and vitamin C on hatchability, antioxidant activity, yolk sac weight, performance and ileal micro flora of broiler chickens (چکیده)
7 - اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
8 - تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری ارقام مختلف جو ایران با روش in situ (چکیده)
9 - تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری نشاسته ارقام مختلف جو ایران با روش برون تنی (چکیده)
10 - بررسی اثر اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه گوشتی در دوره های مختلف پرورشی (چکیده)
11 - تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره و تراکم گله بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
12 - بررسی استفاده از گلیسرید اسید بوتیریک بر مورفولوژی روده باریک و شاخص های لاشه در جوجه های گوشتی (چکیده)
13 - بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد رشد در جوجه های گوشتی (چکیده)
14 - ارزیابی سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ¬ زیتون (Olea europaea L.)و آلفا-توکوفریل¬استات در شرایط تنش گرمایی (چکیده)
15 - عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ¬زیتون و روغن کنجد (چکیده)
16 - Effects of Supplemental Vitamin C and Chromium on Metabolic and Hormonal Responses, Antioxidant Status, and Tonic Immobility Reactions of Transported Broiler Chickens (چکیده)
17 - Supplementation of clove essential oils and probiotic on blood components, lymphoid organs and immune response in broiler chickens (چکیده)
18 - Supplementation of Clove Essential Oils and Probiotic to the Broiler’s Diet on Performance, Carcass Traits and Blood Components (چکیده)
19 - Ideal ratio of threonine to lysine in straight-run Cobb 500 broiler chickens from 15 to 28 d of age predicted from regression and broken-line models (چکیده)
20 - تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیر ه های حاوی سطوح مختلف گندم (چکیده)
21 - تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوج ههای گوشتی تغذیه شده با پیه (چکیده)
22 - تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی (چکیده)
23 - اثر 1و25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد,معدنی شدن استخوان و قابلیت هضم کلسیم و فسفر جیره (چکیده)
24 - اثر 1و25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیرباد (Withania Coagulans) بر بافت شناسی استخوان درشت نی در جوجه های نر گوشتی (چکیده)
25 - اثر 1و25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیرباد (Withania Coagulans) بر خصوصیات مکانیکی استخوان درشت نی در جوجه های نر گوشتی (چکیده)
26 - Improved performance and small intestinal development of broiler chickens by dietary Lglutamine supplementation (چکیده)
27 - برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه های گوشتی راس 308 وکاب 500 (چکیده)
28 - Impact of feed withdrawal and addition of acetic acid in drinking water during preslaughter phase on intestinal microbiota of broilers (چکیده)
29 - Alteration of gut microflora through citric acid treated drinking water in preslaughter male broilers (چکیده)
30 - بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامین بر عملکرد و ریخت شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی (چکیده)
31 - Effect of probiotic (Bifidobacterum and Streptococc) on performance and serum parameters of broiler chickens (چکیده)
32 - Evaluation of the nutritional value of sunflower meal and its effect on performance, digestive enzyme activity, organ weight, and histological alterations of the intestinal villi of broiler chickens (چکیده)
33 - Incorporation of wheat distillers dried grains with solubles and a cocktail of exogenous enzymes in the rations of Hy-Line W-36 hens (چکیده)
34 - ارزیابی گندم تقطیری همراه با آنزیم اندوفید دبلیو® در بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار (چکیده)
35 - اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلریدکربن (چکیده)
36 - مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
37 - Effect of Different Levels of Methionine, Protein and Tallow on the Productive Performance and EggQuality of Laying Hens in the Late-phase Production (چکیده)
38 - اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلریدکربن (چکیده)
39 - مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد و وزن اندامهای داخلی بدن جوجه های گوشتی (چکیده)
40 - مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
41 - اثر افزودن اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط استرس گرمایی (چکیده)
42 - برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه های گوشتی (چکیده)
43 - Effect of climate on the in vitro first-order ruminal disappearance kinetics of dry matter in grain of semi-arid native barley cultivars (چکیده)
44 - تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی (چکیده)
45 - تأثیر سطوح مختلف سویای اکسترود شده و آنزیم آویزایم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی (چکیده)
46 - Immune responses to genestein in male broiler chicks (چکیده)
47 - تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجه‌های گوشتی و خروس‌های بالغ لگهورن (چکیده)
48 - The effect of threonineon mucin2 gene expression,intestinal histology and performance of broiler chicken (چکیده)
49 - The effect of desiccated ox bile supplementation on performance, fat digestibility, gut morphology and blood chemistry of broiler chickens fed tallow diets (چکیده)
50 - Bulk density, chemical composition and in vitro gas production parameters of Iranian barley grain cultivars grown at different selected climates (چکیده)
51 - Effect of microbial phytase on performance and apparent digestibility of amino acids in male broiler chickens (چکیده)
52 - اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن و روی در جیره غذایی جوجه های گوشتی (چکیده)
53 - Effect of Natural Zeolite on Performance, and Tibia Ash of Broiler Chicks (چکیده)
54 - Effect of early feed restriction on performance characteristics and serum thyroxin of broiler chickens (چکیده)
55 - اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر (چکیده)
56 - اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر (چکیده)
57 - تعیین فاکتور ابقای بیکربنات به منظور استفاده در روش اکسیداسیون اسید آمینه شاخص در مرغ‌های مادر گوشتی (چکیده)
58 - استفاده از اسید تانیک برای محافظت دانه جو از تخمیر شکمبه ای (چکیده)
59 - The Effect of Glycine and Desiccated Ox Bile Supplementation on Performance, Fat Digestibility, Blood Chemistry and Ileal Digesta Viscosity of Broiler Chickens (چکیده)
60 - The effect of vitamin A on mucin2 gene expression, histological and performance of broiler chicken (چکیده)
61 - Investigation of different level of Calcium phosphor and Vitamin D3 effect on the hatching egg and feed to gain ratio (چکیده)
62 - تأثیر محدودیت غذایی در سنین پایین بر عملکرد و غلظت تیروکسین سرم خون جوجه های گوشتی (چکیده)
63 - مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم حقیقی اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در طیور (چکیده)
64 - The Influence of Different Levels of Brewers Spent Grain and Enzyme on Performance and Digesta Viscosity of Broiler Chicks (چکیده)
65 - مقایسه ارزش غذایی ارقام مختلف جو با و بدون افزودن مکمل آنزیمی در تغذیه جوجه های گوشتی (چکیده)
66 - تاثیر زئولیت طبیعی بر عملکرد و خاکستر استخوان درشت نی جوجه های گوشتی (چکیده)
67 - تأثیرگندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
68 - Effect of Different Levels of Calcium, Phosphorus and Vitamin D3 on the Calcium, Phosphorus and Magnesium of Plasma, Hatchability and Performance on the Boiler Breeder Hens (چکیده)
69 - اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه، برخی از مواد معدنی و عملکرد جوجه مرغ های گوشتی (چکیده)
70 - ارتباط بین وزن چگالی و فراسنجه های تولید گاز ارقام مختلف دانه های جو ایران در شرایط برون تنی (چکیده)
71 - Digestible lysine requirements of staight-run broiler chickens from 15-28 days of age (چکیده)
72 - Digestible threonine needs of straighted-run broiler during the growing period (چکیده)
73 - تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیرابه گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی (چکیده)
74 - Performance and Fatty Acid Compositions of Yolk Lipid from Laying Hens Fed with Locally Produced Canola Seed (Brassica napus L.) (چکیده)
75 - Impact of climate on chemical composition and in vitro organic matter digestibility of semi-arid barley grain varieties determined by gas production technique. (چکیده)
76 - A comparison of artificial neural networks with other statistical approaches (چکیده)
77 - خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده بااسید کلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگیهای تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین (چکیده)
78 - تاثیر یک مخلوط آنزیمی تجاری بر تجزیه پذیری و تولید گاز یونجه خشک و عملکرد گاوهای شیری در مرحله اول شیردهی (چکیده)
79 - Soybean lecithin is suitable cryoprotectant for cryopreservation of ram semen (چکیده)
80 - Influence of full-fat sunflower seed on performance and blood parameters of broiler chickens (چکیده)
81 - Determination of apparent metabolizable energy of sunflower seed meal in broiler chickens (چکیده)
82 - The Effect of Threonine Levels on Performance of Broiler Chickens (چکیده)
83 - Comparison of in vivo with in situ mobile bag and three step enzymatic procedures to evaluate protein disappearance of alfalfa hay and barley grain (چکیده)
84 - اثر مکمل ویتامین E بر پاسخ های ایمنی وابسته به خون و سلول در جوجه های گوشتی (چکیده)
85 - تاثیر استفاده از محتویات سکومی بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
86 - تاثیر اسید سیتریک بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی قبل از کشتار (چکیده)
87 - اثر افزودن مازاد ویتامین A ویتامینE و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی (چکیده)
88 - بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر سطح کلسترول، تری گلیسریدو HDL سرم جوجه های گوشتی (چکیده)
89 - اندازه گیری اکسیداسیون اسیدآمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسیدآمینه در نیمچه های مرغ مادر (چکیده)
90 - تاثیر جایگزینی کامل یا بخشی ازمنابع غیر آلی رویبا مکمل آلی روی-متیونین بر عملکرد و مولفه های خونی جوجه های گوشتی (چکیده)
91 - تاثیر جایگزینی مکل آلی روی-متیونین با اشکال غیر آلی این عنصر بر تکامل اندامهای لنفی و پاسخهای ایمونولوژیک جوجه خروسهای گوشتی (چکیده)
92 - تاثیر اسید استیک بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی قبل از کشتار (چکیده)
93 - تاثیر سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
94 - اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی (چکیده)
95 - اثر مکمل ویتامین c(محلول و همراه خوراک)بر عملکرد و ایمنی سلولیدر جوجه های گوشتی (چکیده)
96 - پاسخهای عملکردی و ایمونولوژیک جوجه های گوشتی در برابر تغییرات سطح پروتئین و ترئونین جیره (چکیده)
97 - اثر متقابل بنتونیت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذاراز 48-36 هفتگی (چکیده)
98 - بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
99 - تاثیر سطح پروتئین جیره بر احتیاجات اسیدآمینه آرژینین در جوجه های گوشتی 21-1 روزه (چکیده)
100 - فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای بخشهای نیتروژن دار کنجاله سویا و کنجاله آفتابگردان (چکیده)
101 - Influence of sunflower seed meal (SFSM) on body organ weights and blood parameters of broiler chickens (چکیده)
102 - Influence of sunflower seed meal on histological alterations of broiler chickens (چکیده)
103 - استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
104 - The Effect of Different Levels of Choline and Betaine on Broilers Performance and Carcass Characteristics (چکیده)
105 - تعیین انرژی قابل سوخت ساز پودر گوشت و استخوان در خروس های بالغ لگهورن (چکیده)
106 - In vitro Gas Production Parameters of Sesame (Sesamum indicum) Stover Treated with Sodium Hydroxide and/or Urea (چکیده)
107 - Nutritional Evaluation of Full-Fat Sunflower Seed for Broiler Chickens (چکیده)
108 - The effect of processed full fat soybean on the performance in broiler chicks (چکیده)
109 - Immunological Responses of Broiler Chicks Can Be Modulated by Dietary Supplementation of Zinc-methionine in Place of Inorganic Zinc Sources (چکیده)
110 - Chemical composition, and rumina! and post-ruminal protein disappearance of lucerne silage treated with formic acid (چکیده)
111 - بررسی مصرف اختیاری، قابلیت هضم ظاهری و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای دو گونه گیاه شورزیست برای گوسفندان بلوچی (چکیده)
112 - تعیین ارزش خوراکی محصولات فرعی پسته و کاربرد آن در پرورش گاوهای هلشتاین در اواسط شیردهی (چکیده)
113 - مطالعه پتانسیل استفاده از اسید سولفوریک یا اسید فرمیک درعلوفه ذرت سیلو سده با اوره و تاثیر آن بر خصوصیات گاوهای شیر ده (چکیده)
114 - EFFECT OF BARLEY FERMENTED WITH LACTOBACILUS SPP. AND BARLEY SUPPLEMENTED WITH ENZYME ON PERFORMANCES OF BROILERS (چکیده)
115 - AMEn CONTENT OF MEAT AND BONE MEAL IN DIFFRENT LEVELS SUBSITUATION WITH A CORN-BASED DIET IN FEEDING ROOSTER (چکیده)
116 - EFFECT OF VITAMIN C SUPPLEMENTATION ON PERFORMANCE AND IMMUNE RESPONSE OF BROILER CHICKS (چکیده)
117 - The use of simultaneous models for estimate in vivo nutrient digestibility of alfalfa hay and barley grain (چکیده)
118 - Determination of Chemical Composition, Mineral Contents, and Protein Quality of Poultry By-Product Meal (چکیده)
119 - Effect of D-Thyroxine Hormone on compensatory growth and carcass characteristics of broiler chikens (چکیده)
120 - Influence of Dietary Zeolite Supplementation on the Performance and Egg Quality of Laing Hens Fed Varying Levels of Calcium and Nonphytate Phosphorus (چکیده)
121 - Effects of Wheat-Soybean Meal Based Diet Supplementation with Vitamin A, Vitamin E and Zinc on Blood Cells, Organ. Weights and Humoral Immune Response in Broiler Chickens. (چکیده)
122 - Improved Broiler Chick Performance by Dietary Supplementation of Organic Zinc Sources (چکیده)
123 - In vitro production parameters of Sesame (Sesamum indicum) stover treated with sodium hydroxide and/or urea (چکیده)
124 - تاثیر استفاده از محتویات سکومی بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
125 - فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای بخشهای نیتروژن دار کنجاله سویا و کنجاله دانه آفتابگردان (چکیده)
126 - In situ ruminal degradation of nitrogen fractions of cottonseed and canola meals (چکیده)
127 - The effect of fat content of sodium hydroxide treated sunower meal on in situ dry matter and crude protein degradation parameters (چکیده)
128 - Voluntary feed intake, rumen fermentation characteristics and nitrogen retention in Iranian Balouchi sheep fed halophyte forages (چکیده)
129 - Interactive effect of sodium bentonite with pigment on performance and egg quality of laying hens from 36-48 weeks of age (چکیده)
130 - Effect of sodium bentonite and comparison of pellet vs mash on performance of broiler chickens (چکیده)
131 - The nutrient digestibility (in vitro) of halophytic forage (چکیده)
132 - Effect of microbial phytase on apparent digestibility of amino acids and minerals in diet of female broiler chickens (چکیده)
133 - Supplementation of corn-wheat-soy-based diets with phytase: Effects on digestibility of amino acids in broiler chicks (چکیده)
134 - Effects of Microbial Phytase on Apparent Digestibility of Amino Acids and Crude Protein by Female broiler Chickens (چکیده)
135 - اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص روشی برای تعیین احتیاجات اسیدآمینه در نیمچه های مادر گوشتی (چکیده)
136 - اثر انرژی دوره پرورش و سطوح انرژی و چربی جیره تخم‌گذاری بر عملکرد مرغان‌های لاین (چکیده)
137 - استفاده از جیره های کم پروتئین مکمل شده با اسید های آمینه مصنوعی در پرورش جوجه های گوشتی (چکیده)
138 - بررسی آثار محدودیت غذایی شدید در اوایل دوره پرورش و مکمل اسید آمینه در دوره تغذیه مجدد بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
139 - Determination of chemical composition, Mineral contents, and protein Quality of poultry By-Product Meal (چکیده)
140 - ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اسیدهای فرمیک و سولفوریک و تأثیر آن بر عملکرد گاوهای هلشتاین تازه زا (چکیده)
141 - Determination of Chemical Composition, Mineral Contents, and protein Quality of Iranian Kilka Fish Meal (چکیده)
142 - Effect of whole crop silages (Triticale or Barley) versus corn silage on performance of Holstein lactating Dairy cows (چکیده)
143 - Effects of Vitamin E and C supplementation on Performance and Immune Response of Broiler Chicks (چکیده)
144 - The Effect of Dietary Electrolyte Balance on Growth, Tibia Ash and Some Blood Serum Electrolytes in (چکیده)
145 - بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در در عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
146 - تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه‌‌های گوشتی (چکیده)
147 - تأثير سطوح مختلف پروتئين خام و تعادل الكتروليت‌ها بر عملكرد و تركيبات بدن جوجه‌هاي گوشتي (چکیده)
148 - اثر فيتاز ميكروبي بر قابليت هضم ظاهري اسيدهاي‌آمينه و برخي از شاخص‌هاي عملكرد در جوجه‌هاي گوشتي نر (چکیده)
149 - تعیین ترکیب شیمیایی، ضرایب تجزیه‌پذیری، نسبت ناپدید شدن شکمبه‌ای ـ روده‌ای و مدلهای هضمی ماده خشک و مدلهای هضمی ماده خشک و پروتئین خام چهار گونه گیاهان شور زیست (کوشیا، آتریپلکس، سیاه شور و دانارک) (چکیده)
150 - اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و دفع ازت در جوجه های گوشتی (چکیده)
151 - تصحيح ضرايب قابليت هضم پروتئين در جوجه هاي گوشتي با اندازه گيري ميزان اسيد اوريك كود با روش هاي اسپك (چکیده)
152 - اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگی های تولیدی و سختی استخوان درشت نی (چکیده)
153 - بررسي اثرات محيطي و برآورد پارامترهاي فنوتيپي و ژنوتيپي ركوردهاي ماهانه و تجمعي در گاوهاي شيري هلشتا (چکیده)
154 - بررسي برخي عوامل موثر بر ميزان توليد شير در نژاد هلشتاين گاوداري صنعتي پالاهنگ (چکیده)
155 - The effects of dietary protein and lysine levels on broiler performance, carcass characteristics and (چکیده)
156 - بررسي عملكرد رشد و بازدهي استفاده از نيتروژن در پاسخ به كمبود متيونين در جوجه هاي گوشتي (چکیده)
157 - The Influence of Dietary Zinc-Methionine Substitution for Zinc Sulfate on Broiler Chick Performance (چکیده)
158 - بررسی اثر مکمل ویتامین E بر عملکرد و پاسخ ایمنولوژیک جوجه های گوشتی (چکیده)
159 - Effect of Early Feed Restriction on Performance Characteristics and serum thyroxin of broiler checkens (چکیده)
160 - تاثیر جیره های غذایی حاوی نمکهای آنیونی یا اسیدکلریدریک بر مواد معدنی و وضعیت اسید- باز خون و ادرار تلیسه ها و گاوهای خشک نژاد هلشتاین (چکیده)
161 - بررسی اثرات مکمل اسیدهای آمینه لیزین و متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
162 - Effect of Sodium Bentonite and Comparison of Pellet vs Mash on Performance of Broiler Chickens (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر